Publicerad

Välkommen!

Hej och välkommen till Sewingheartdesign!

Här kan du hitta information om mönster som jag har skapat.

bild-längdanpassat

Nästan alla mina mönster har längdanpassning. Det betyder att det finns linjer för 150-190cm för dam och 150-200cm för herr för att passa din kropp så bra som möjligt.

bild-pdf lager

Mina PDF-mönster har lager för att enkelt kunna skriva ut en storlek.
Mer info finns under Utskriftstips

I min Facebookgrupp Sewingheartdesign kan du inspirera och inspireras av andra som syr efter dessa mönster. Där finns alltid någon som kan hjälpa till med frågor om mönstren eller annat sömnadsrelaterat. Mönstren är gjorda för tvättade tyger. Så om du inte tvättar tygerna innan du syr måste du lägga till krympmån. Tänk på att olika tyger har olika stretch. Jag rekommenderar ett tyg med bra stretch till de mönster som är gjorda för trikå. Du får sälja plagg sydda efter alla mönster från Sewingheartdesign.

Du kan köpa pdf-mönster från min webbutik här eller på Etsy
Sewingheartdesign

Eller som pappersmönster från någon av mina återförsäljare eller i min webbutik.

I mönstren ingår en licens för försäljning. Det innebär att du som privatperson som hobbysyr eller har ett eget företag har rätt att använda dig av mönstren för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstren och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Med överlåtelse till annan part menas exempelvis att du låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning.

Mönster som köps som PDF är ej tillåtet att dela/kopiera eller sälja vidare. PDF är en digital produkt så görs inte några återbetalningar eller mottages några returer. Mina PDF-mönster får aldrig överlåtas, delas, kopieras, skänkas eller säljas bort. Pappersmönster får man sälja/skänka efter att man först förstört de avritade kopiorna man gjort.

När du köper ett mönster ingår du ett avtal med Sewingheartdesign/Marie Sidén om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol.

/Marie Sidén